Logo van aandacht voor hart en ziel, groene achtergrond met twee harten waarvan 1 met een gebroken oppervlakte

Aandacht voor hart en ziel

Coaching

Ik geloof in contact van hart tot hart. Ons hoofd kan ons uitstekend helpen bij het stellen van vragen aan onszelf, maar het antwoord vinden we in ons hart, in ons lijf. Als we door iets of iemand worden geraakt, dan voelen we dat in ons lijf. Ons lichaam liegt niet. Als coach kan ik je helpen om bij die gevoelens te komen en te achterhalen wat de boodschap is die je hart je vertellen wil.

Mijn manier van coachen is zeer geschikt mensen die zich voor zingevingsvragen geplaatst weten. Een paar voorbeelden. Je hebt lang met plezier gewerkt, maar gaandeweg is de voldoening verdwenen. Is het nu tijd voor iets anders, of is het tijd om hetzelfde met een andere instelling te gaan doen? Of je loopt steeds tegen dezelfde obstakels aan in contact met je geliefde, je familie of je collega’s. Wat is jouw aandeel hierin? Of je bent herstellende van een burn-out en wilt meer inzicht in hoe je hierin terecht kwam en hoe je een herhaling kunt voorkomen. Of je weet even helemaal niet wat je wilt. Bij dit soort vragen kan ik je helpen de weg te vinden naar jouw innerlijke wijsheid.

Ik maak daarbij gebruik van onder andere schrijfopdrachten, familieopstellingen en/of creatieve opdrachten. Ik ga graag met elkaar op onderzoek welke vorm past bij jou.